Een zeil boot huren op het IJsselmeer. De Twee Gebroeders zeilt met gezelschappen tot 50 personen op het IJsselmeer vanuit de 1050 jaar oude vestingstad Muiden.

Met uw vrienden en kennissen of zakelijke relaties; Het huren van een boot met bemanning geeft u de gelegenheid om u met uw gasten bezig te houden, de informele omgeving staat borg voor een ontspannen dag. Klik door voor een overzicht van onze uitgebreide mogelijkheden, arrangementen en cateringaanbod.

Onze klipper de Twee Gebroeders is van het bouwjaar 1900. Zij is dus al ruim 120 jaar op de Nederlandse wateren te bewonderen. In 2019 is het schip echter volledig verbouwd en gemoderniseerd wat haar een verademing maakt om mee te zeilen. Het interieur is stijlvol modern klassiek met prachtige oudeiken tafels en moderne design lederen kuipstoeltjes. Ondanks deze modernisering zeilt ze nog net als 120 jaar geleden, oftewel alles nog op de hand net als vroeger. Daarnaast is zij rijk uitgerust met een complete bar met buffetmogelijkheid, een beamer en muziekinstallatie met microfoon. De Afvaarthaven Muiden is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer en heeft een gezellig oud centrum. Parkeren is gratis. Mocht u vanuit een andere haven willen afvaren dan is dat uiteraard bespreekbaar. Havens waar wij veel komen zijn Amsterdam, Durgerdam, Volendam, Monnickendam, Almere, Lelystad en Hoorn.