Een dagje zeilen op het IJsselmeer. Met onze stijlvol ingerichte klipper Twee Gebroeders staan wij garant voor een perfect verzorgde dag.

Het IJsselmeer is een prachtig gebied om een dagje te zeilen en onze afvaarthaven Muiden biedt u voor en na het dagje zeilen op het IJsselmeer een sfeervolle ambiance.

Het schip is in 2019 volledig verbouwd en gemoderniseerd wat haar een verademing maakt om mee te zeilen. Het interieur is stijlvol modern klassiek met prachtige oudeiken tafels en moderne design lederen kuipstoeltjes. Onze uitgebreide horecakeuken en bar bieden u de kwaliteit die u verwacht. Tevens is de Twee Gebroeders zeer geschikt voor vergaderingen, seminars en andere zakelijke gelegenheden. Beamer en goede geluidsinstallatie met microfoon zijn aanwezig.

De Twee Gebroeders wordt verhuurd met bemanning. U hoeft dus niet zelf te kunnen zeilen. Hulp wordt wel op prijs gesteld. Bestemming van de tocht in overleg. Mogelijke bestemmingen: Amsterdam, Almere, Hoorn, Lelystad, Volendam, Durgerdam, Marken, Uitdam, IJburg.