Koken en zeilen

Culinair genieten en ondertussen heerlijk zeilen

Bereid uw eigen exclusieve maaltijd onder de professionele begeleiding van onze Italiaanse kok Gigi. Aan het eind van de dag gaat u voor anker om van de eigengemaakte lekkernijen te genieten in een bijzondere omgeving.

Afvaarten met de ruim 100 jaar oude klipper vanuit de 1050 jaar oude vestingstad Muiden.

Dagarrangement

10:00

Ontvangst aan boord door de bemanning en de kok met koffie en een zelfgebakken lekkerij. Aansluitend vertrek uit Muiden richting het IJsselmeer. Onderweg gaat u onder begeleiding van de kok aan de slag met het bereiden van de middagmaaltijd en de lekkernijen voor bij de borrel. Ingrediënten zijn al aan boord en u werkt in een uitgebreide horecakeuken.

13:30

Op een rustige plaats gaat het schip voor anker en kunt u genieten van de bijzondere maaltijd en een bijpassende wijn.

14:30

Het schip gaat weer ankerop en de zeilen worden gehesen voor het vervolg van de tocht.

16:00

Tijd voor de zelfbereide borrelhapjes.

Circa 17:00

U bent weer terug in de haven van Muiden.

Middag-avondarrangement

13:00

U wordt door de bemanning en de kok ontvangen aan boord van het schip waar de lunch voor u klaarstaat. Na het vertrek uit de haven worden de zeilen gehesen en krijgt u instructie van de kok over de te bereiden maaltijd en exclusieve borrelhapjes. Ingrediënten zijn al aan boord en u werkt in een uitgebreide horecakeuken.

18:00

Op een rustige plaats gaat het schip voor anker en kunt u genieten van de bijzondere maaltijd en een bijpassende wijn.

Circa 20:00

U bent weer terug in de haven van Muiden.

Prijzen

Zondag t/m donderdag

v/a €130per persoon
  • Prijs per groepsgrootte:

Vrijdag en zaterdag

v/a €135per persoon
  • Prijs per groepsgrootte:

Inclusief

  • scheepshuur

  • diner

  • wijn en andere drankjes

  • recept en instructie

  • gebruik werkschort

  • bediening

Boek nu!

Controleer of het schip nog vrij is op de dag van uw voorkeur of boek direct een prachtige zeiltocht.

2017-03-17T17:16:43+00:00