Met een bedrijfsuitje zeilen – een originele manier om uw relaties of personeel te verrassen op een leuk en ontspannen dagje uit.

De Twee Gebroeders vertrekt uit haar thuishaven Muiden of van een andere met u besproken haven. Het schip biedt plaats aan maximaal 50 personen. Aan boord zal het u en uw gasten aan niets te kort komen. Het schip is in 2019 volledig verbouwd en gemoderniseerd wat haar een verademing maakt om mee te zeilen. Het interieur is stijlvol modern klassiek met prachtige oud-eiken tafels en moderne design lederen kuipstoeltjes. Zeilen met de Twee Gebroeders als bedrijfsuitje geeft u de kans om uw gasten eens in een andere setting te spreken.

Een dagje zeilen met lunch zou er als volgt uit kunnen zien:

10:00 Ontvangst door de bemanning met koffie en Muider kruidkoek. Aansluitend vertrek uit Muiden richting Pampus. Op Pampus, het voormalige forteiland dat deel uitmaakte van de stelling van Amsterdam, krijgt u een rondleiding van circa een uur.
12:30 De zeilen worden weer gehesen en we zeilen richting het eiland Marken, terwijl aan boord een uitgebreide lunch geserveerd wordt. Later op de middag zullen er ook verschillende borrelhappen geserveerd worden als Hollandse nieuwe, bitterballen, ossenworst en kazen en olijven.
17:00 Heerlijk uitgewaaid zijn we weer terug in de haven van Muiden waar nog een afsluitend drankje kan worden gedaan

Prijzen dagarrangement met lunch €75,00 per persoon en inclusief bezoek aan Pampus €85,00 per persoon.