Een onvergetelijk vriendenuitje? Beleef de elementen en ga zeilen!

De wind in uw haren, de zon verwarmt uw huid, u voelt het water tegen de boeg klotsen en de Hollandse vergezichten zijn nu al adembenemend. Samen met onze ervaren bemanning hijst u de zeilen en neemt een van u het roer in handen. We zijn los en zoeken het avontuur op. De wind is doorslaggevend voor de bestemming van onze zeiltocht en iets lekkers te drinken is nooit ver weg.

Een onvergetelijk vriendenuitje beleef je op het water. Ga zeilen met een groot zeilschip. Welkom aan boord van De Twee Gebroeders!

Meer informatie over een uniek vriendenuitje aan boord van onze zeilklipper?

Meer informatie of direct boeken

Een vriendenuitje op onze zeilklipper

Onze zeilklipper de Twee Gebroeders is gebouwd in 1900 in het plaatsje Deest aan de Waal. Daarna heeft ze jarenlang over de Europese wateren gevaren. De eerste 80 jaar als zeilend vrachtschip en later ook een periode als gemotoriseerd vrachtschip. De laatste decennia zeilt de Twee Gebroeders weer als charterschip over de Hollandse wateren en doen we alles weer met de hand zoals het vroeger ging.

Veel vriendenuitjes huren nu ons zeilschip in als inspirerende locatie. Tijdens uw vriendenuitje kunt u actief deelnemen aan het zeilen of aan het roer van het schip staan. Ons schip is groot en stabiel maar er kan zeer sportief mee gezeild worden. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Aan boord kunt u genieten op het zonnedek of de rust benedendeks op zoeken. De ruimte beneden is licht en voorzien van heerlijke kuipstoeltjes om in te zitten en een fijne bank om lekker in te hangen.

Modern en comfortabel

Aan boord van de Twee Gebroeders ervaart u 120 jaar historie. In 2019 heeft het schip een grondige renovatie ondergaan waarbij veel vernieuwd is maar het karakter van de Twee Gebroeders uitstekend behouden is. De ruimtes zijn comfortabel en luxe ingericht en helemaal van deze tijd. Modern en nieuw is moeiteloos gecombineerd met 120 jaar geschiedenis.

Meer informatie of direct boeken

Actief of ontspannen genieten met onze arrangementen

Tijdens uw vriendenuitje komt u in Muiden aan boord van ons zeilschip. Daar vertellen wij u graag alles wat u moet weten over zeilen en ervaring met zeilen is mooi maar zeker niet noodzakelijk. Aan boord staat onze ervaren bemanning voor u klaar en samen zeilen we het Markermeer op.

We hebben verschillende arrangementen beschikbaar waarin zowel eten en drinken als bijzondere en unieke excursies gekozen kunnen worden.

Graag zeilen wij met onze gasten naar het eiland Pampus. Onderweg is het een komen en gaan van bijzonder natuurschoon en prachtige Hollandse vergezichten.

Naast Pampus organiseren wij graag zeiltochten naar Volendam. Deze excursie kunt u gemakkelijk uitbreiden met een workshop palingroken of een spannende rit met onze rib boot.
Een vriendenuitje voor in de boeken en eentje om nooit meer te vergeten!

Meer informatie of direct boeken

Onze arrangementen

Ook aan boord kunt u kiezen voor een unieke invulling van uw vriendenuitje. Gaat u heerlijk barbecueën of kiest u juist voor een visbuffet? Ook een culinair diner behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is onze scheepsbar geopend voor een drankje en staat ook daar onze gastvrije bemanning voor u klaar. Alle diners bereiden wij met lokale producten en we eten zoveel mogelijk met de seizoenen mee. Seizoensproducten zijn immers juist op dat moment het lekkerst! Onze wijnen halen we ook graag van dichtbij. Duitsland biedt bijvoorbeeld al fantastische en smaakvolle wijnen die wij u graag voor zetten.

Meer informatie over onze arrangementen vindt u op onze arrangementen pagina.

Bent u op zoek naar een meer persoonlijke invulling? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Gastvrije bemanning

Naast een schat aan zeilervaring brengt onze bemanning ook een stevige portie horeca-ervaring mee, opgedaan in de betere restaurants van Amsterdam.

Wij zorgen dat u en uw vriendengroep een fantastisch vriendenuitje beleven en altijd voorzien zijn van iets te eten en te drinken. Onze benadering is persoonlijk, gastvrij en vriendelijk. Aan boord is ruimte vanaf 15 personen en daarom kunnen wij vrijwel elk type groep bedienen.

Wilt graag uw verjaardag vieren op een boot? Ook dat is mogelijk! Bekijk onze pagina over het vieren van uw verjaardag op een boot!

Een onvergetelijke ervaring

Zeilen op een groot zeilschip is voor vrijwel iedereen een onvergetelijke ervaring. De Twee Gebroeders is een stabiel schip maar laat zich ook prima wat sportiever zeilen. Zeeziekte komt, mede door de stabiliteit van het schip, zeer weinig voor.

De prachtige Hollandse wateren en uitzonderlijke vergezichten maken een zeiltocht aan boord van onze zeilklipper een onvergetelijke ervaring voor elke vriendengroep. Zeilen mag met recht een uniek vriendenuitje worden genoemd.

Meer informatie of direct boeken
 

Heeft u interesse in een unieke beleving?

Bent u op zoek naar een unieke locatie en beleving voor uw zakelijke gelegenheid? Laat uw gegevens en wensen achter en wij informeren u geheel vrijblijvend.

  • DD slash MM slash JJJJ