Zeilen met collega’s

Zeilen is een echte teamsport en leent zich dus perfect als teambuilding activiteit met collega’s. Zeilen als teambuilding is een heerlijk actief en sportief teambuilding uitje voor bedrijven. Er is een gezamenlijk doel en tegelijk is het een mooi moment om elkaar beter te leren kennen. 

Stap aan boord van zeilschip ‘de Twee Gebroeders’ en ervaar zeilen in combinatie met een fijne sfeer en heerlijk eten en drinken. 

Teambuilding zeilen op onze zeilklipper is de uitgelezen kans om samen het avontuur en ontspanning op te zoeken maar ook om nader tot elkaar te komen.

Meer informatie of direct boeken

Zeilklipper De Twee Gebroeders

Samen zeilen doet u in stijl op ons grote zeilschip De Twee gebroeders. Op ons schip bieden wij zeilen als teambuilding aan. Teams komen nader tot elkaar in een ontspannen ambiance en genieten van het unieke uiterlijk van onze zeilklipper. Voorzien van een heerlijke maaltijd of borrel is de ervaring compleet. 

Aan boord staat onze bemanning voor u klaar en krijgt u een eerste uitleg over zeilen. Ervaring is niet nodig want we doen dit samen. We beleven de elementen en laten uw team samenwerken in een unieke en ontspannen setting.

Onze zeilklipper

Onze zeilklipper de Twee Gebroeders ademt historie. Deze zeilklipper is in 1900 gebouwd en is een van de oudste schepen uit de bruine vloot. In 2019 is het volledige interieur vernieuwd met behoud van alle bijzondere elementen en karakteristieken. Het schip is comfortabel, stijlvol en heerlijk om mee te zeilen. Aan boord is ruimte vanaf 15 personen en onze gastvrije bemanning zorgt voor een ontspannen reis. De Twee Gebroeders is dé blikvanger van de haven van Muiden. Groot, karakteristiek en klassiek. Zeilen als teambuilding is een uitzonderlijke ervaring aan boord van de Twee Gebroeders.

Meer informatie of direct boeken

Vertrek voor uw teambuilding zeilen

Wij verwelkomen uw team graag aan boord van ons zeilschip in een vooraf besproken haven. Het prachtige Muiden is onze thuishaven en daarom zeilen wij vaak met onze gasten op het IJsselmeer. Wilt u liever starten vanuit een andere haven? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. 

Voordat we vertrekken vertellen we u uiteraard alles over onze prachtige zeilklipper en brengen wij u alvast wat bij over het zeilen. Als team gaan we samen aan de slag voor een bijzondere zeiltocht. Wilt u liever genieten van het uitzicht of samen met andere collega’s ontspannen in gesprek gaan? Dat kan uiteraard ook. 

Meer informatie of direct boeken

Ervaar de elementen

Een teambuilding zeilen is bij uitstek het moment om de elementen te ervaren. De prachtige Hollandse wateren brengen u en uw team samen. We zeilen scherp aan de wind het avontuur tegemoet. 

Tijdens uw verblijf op ons schip, staat onze gastvrije bemanning uiteraard voor u klaar. Wij serveren bijzondere lokale wijnen en maken gerechten met seizoensgebonden producten. Naast jaren zeilervaring, brengt De Twee Gebroeders ook meer dan 20 jaar horeca-ervaring in de betere restaurants van Nederland met zich mee. Stijlvol genieten op niveau is vanzelfsprekend. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen, van een heerlijke barbecue tot een haute cuisine culinair arrangement. Alles is mogelijk aan boord. 

Meer informatie of direct boeken

Zeilen als teambuilding? Maatwerk is altijd mogelijk!

Heeft u specifieke of speciale wensen ten aanzien van uw teambuilding ervaring aan boord van ons zeilschip? 

Onze jarenlange ervaring in de zakelijke markt leert ons dat alles mogelijk moet zijn. Wij ontwikkelen graag een volledig unieke invulling voor uw teambuilding. Zeilen is dé mooiste sport op het water en samenwerking is essentieel voor het slagen van een tocht. 

Mogen wij, in samenwerking met u, een onvergetelijke ervaring creëren voor uw team?

Meer informatie of direct boeken

Heeft u interesse in een unieke beleving?

Bent u op zoek naar een unieke locatie en beleving voor uw teambuilding? Laat uw gegevens en wensen achter en wij informeren u geheel vrijblijvend.

  • DD slash MM slash JJJJ