Een culinaire zeilervaring aan boord van onze zeilklipper

Stap aan boord van onze zeilklipper en beleef een onvergetelijke culinaire zeilervaring. Terwijl u geniet van het prachtige zeilen, zorgen onze chefs ervoor dat uw culinaire reis een unieke belevenis wordt. Met de allerbeste ingrediënten creëren wij verrukkelijke borrelhapjes en bijzondere culinaire diners, compleet met meerdere gangen en perfect passende wijnen. Al onze producten worden lokaal verkregen, want wij worden enthousiast van de schat aan prachtige producten die ons kleine land te bieden heeft.

Op onze boot wordt eten geserveerd zoals het hoort: eerlijk en heerlijk. Stap aan boord en laat u verwelkomen voor een dag vol culinair zeilen en genot!

Ga snel naar:

Lunch en soepen | Borrelhapjes en luxe hapjes | Buffetten | BBQ’s | Walking dinners | Shared dining en combi dinner | Desserts | Scheepshuur

Lunch en soepen

Zeilerslunch
€ 18,50 per persoon

• Donkerbruin oerbroodsandwich belegd met diverse kazen, vleeswaren en vis
• Halve wrap belegd met diverse kazen, vleeswaren en vis
• Kampioentje belegd met diverse kazen, vleeswaren en vis 

Uitgebreide Lunch
€ 28,50 per persoon
• Assortiment van harde en zachte open belegde mini broodjes met luxe beleg
• Italiaans 2 kleuren brood met luxe beleg
• Rijk gevulde Cobb salade met kip, bacon en ei
• Breekbrood met kruidenboter en humus
• Verse fruitsalade 

 Lunch Buffet
€ 32,50 per persoon
Koud
• Vitello Tonato
• Pastasalade met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
• Verse fruitsalade
• Stokbrood en ciabatta’s
• Kruidenboter en tapenade 

Warm
• Huisgemaakte soep naar keuze
• Tartelette naar keuze 

Soepen
€ 8,- per persoon
Inclusief stokbrood en kruidenboter
• Vegetarische Italiaanse tomatensoep
• Vegetarische Groentesoep
• Pittige paprikasoep
• Aspergesoep (zomer)
• Kippensoep
• Erwtensoep met roggebrood en katenspek (winter)
• Vegetarische Courgettesoep
• Vegetarische Pompoensoep 

Borrelhapjes en luxe hapjes

Borrelhapjes IJsselmeer
€ 15,50 per persoon
Amsterdams plankje, verse haring, caprese spies, bitterballen 

Luxe hapjes
Plateau Vermeer, 45 stuks € 110,-
• Brioche met serranoham en eendenlever
• Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
• Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaan
• Naanbrood met brie, mint en aardbei
• Éénhapswrap tonijnsalade met 3 kleuren paprika en kappertjes 

Vegetarische hapjesschaal 45 stuks € 110,-
• Éénhapswrap met geitenkaas, walnoot, spinazie en honing
• Korstbakje olijventapenade met krokantje
• Lolly van roomkaas met Japanse notencrunch
• Crostini Capresé, tomaat, pesto en buffelmozzarella
• Naanbrood met humus, biet, yoghurtcrème en rucola 

Schaal Amsterdam, 60 stuks € 90,-
Old Amsterdam, Jonge kaas, Ossenworst, Salami, Grillworst, Amsterdamse uitjes, augurk en Amsterdamse mosterd 

Buffetten

Italiaans buffet
€ 35,50 per persoon
Koud
• Pasta salade Italia met gegrilde groenten, blauwe kaas en aceto balsamico
• Carpaccio salade
• Pasta salade Tricolore met gemarineerde kip en gegrilde groenten
• Diverse soorten brood met dippen
Warm
• Penne in pittige tomatensaus met kip, prei, paprika en champignons
• Zeeduivel met Italiaanse ham
• Pasta Tricolore met zeevruchten, courgette en champignons
• Traditionele Lasagne
• Cannelloni met spinazie, ricotta en tomatensaus 

Tapas buffet
€ 35,50 per persoon
Koud
• Geitenkaasbolletjes met sud ’n sol tomaat
• Sweet pepper gevuld met roomkaas
• Manchego kaas
• Plateau Spaanse vleeswaren
• Lolly éénhapswrap huisgemaakte tonijnsalade
• Olijven
• Diverse soorten brood met dippen
Warm
• Albondigas, Spaanse gehaktballetjes
• Patatas Bravas
• Stukjes spare ribs
• Paella met groenten en kip en zeevruchten
• Champignons met kruiden en knoflook 

Buffet Family
€ 35,50 per persoon
Koud
• Salade Vitello Tonato
• Salade Carpaccio
• Pasta salade Tricolore met gemarineerde kip en gegrilde groenten
• Huisgemaakte zalmsalade gegarneerd met gerookte zalm en zalmhapjes
• Assortiment Bruschetta’s
• Stokbrood, kruidenboter en tapenade
Warm
• Saté van kippendij met satésaus
• Gehaktballetjes in tomaten-aubergine saus
• Broodje warme beenham met mosterdmayonaise
• Lasagne Bolognese 

Vegetarisch buffet
€ 35,50 per persoon
Koud
• Salade Caprese
• Caesar Salade
• Groene Pasta salade met tomaat, pijnboompitjes en aceto balsamico
• Assortiment brood met dippen
Warm
• Aardappeltjes in een licht pittige tomatensaus
• Vegetarische gehaktballetjes met seizoensgroenten
• Penne met pesto, gepofte cherrytomaat, groenten en pijnboompitjes
• Vegetarische kip stroganoff met paksoi en shiitake
• Witte rijst 

Stamppotten buffet
€ 35,50 per persoon
Warm
Vanaf 20 personen 4 soorten stamppotten, tot 20 personen 2 stamppotten
Diverse overheerlijke stamppotten:
• Stamppot zuurkool
• Stamppot peen en ui
• Stamppot boerenkool
• Stamppot andijvie
• Huisgemaakte gehaktballen
• Rookworst
• Krokant gebakken speklapje Jus
• Piccalilly Zilveruitjes Mosterd 

Luxe buffet
€ 57,50 per persoon
Koud
• Salade Riche met rivierkreeftjes, ossenhaaspuntjes en mango
• Couscous met gegrilde ananas, gegrilde amandelen en feta blokjes
• Groene salade met kip, ui, rode peper en knoflook croutons
• Tortellini met geitenkaas, rucola en walnoten
• Diverse soorten brood met dip
Warm
• Gebakken zeewolf met tomaat en zeekraal
• Zacht gegaard kalfsvlees omwikkelt met serranoham in rode wijn jus
• Vegetarische tagliatelle met spinazie en paddenstoelen
• Schilaardappel uit de oven met asperges
• Gebakken groentemix 

Vis Buffet
€ 57,50 per persoon
Koud
• Vis hors-d’oeuvre met gerookte zalm, garnalen, pepermakreel en diverse vishapjes
• Salade Riche met rivierkreeftjes, serranoham, coquille en gemarineerde ossenhaas
• Tonijnsalade rijkgevuld met stukjes verse tonijn, haricot verts, aardappel en ei
• Salade van tijgergarnalen gemarineerd in knoflook
Warm
• Tagliatelle met zalm en spinazie
• Paella met mosselen, kabeljauw, gamba’s en groenten met verse kruiden
• Gebakken zeebaars met een saus van zongedroogde tomaat en zomerse groenten
• Pasta Frutti di mare 

Buffet Twee Gebroeders Culinair
€ 77,50 per persoon
Koud
• Een bonbon van tonijn gevuld met garnalen en citrusmayonaise
• Halve kreeft met citroen en zeekraal
• Steak tartaar met gebakken kwartelei en truffelmayonaise
• Barneveldse kipsalade met ananas en vijg
• Vegetarische salade met bospaddenstoelen, granaatappel, croutons en aceto balsamico
Warm
• Gebraden rosbief met een jus van steranijs
• Op de huid gebakken kabeljauw met een saus van schaal- en schelpdieren
• Gebakken kalfslapje omwikkelt met ham en een jus van truffel
• Aardappeltaart
• Ratatouille 

BBQ’s

Barbecue standaard
€ 35,50 per persoon
BBQ
• Saté van gemarineerde kippendijen, 2 per persoon
• 100% Beefburger
• Spies 3 gamba’s
• Merguez worstje
Salades
• Caesar Salade met Little gem, ei, croutons en parmezaan
• Tonijnsalade rijkgevuld met stukjes verse tonijn, haricot verts, aardappel en ei
• Griekse salade met tomaat, Feta en olijf
Bijgerechten
• Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter, tapenade
• Verse Watermeloen
• Sauzen- knoflook / cocktail / saté 

Vegetarische barbecue
€ 35,50 per persoon
BBQ
• Gepofte knolselderij
• Grove groenten spies
• Shaslick van vegetarische balletjes
• Gepofte aardappel met kruidenboter
• Maiskolfje
Salades
• Caesar salade met little gem, ei, croutons en Parmezaan
• Verse fruitsalade
• Salade Caprese
Bijgerechten
• Stokbrood, kruidenboter en tapenade
• Verse Watermeloen *Sauzen- knoflook / cocktail / saté / Piri Piri 

Barbecue supplementen
• Biefstuk, € 9,-
• Pepersteak € 9,-
• Merquez worstje, lam € 7,50
• Warm gerookte zalmfilet € 9,-
• Spies 3 gamba’s € 9,-
• Vispakketje van kabeljauw met tomaat en mozzarella € 9,-
• Halve kreeft € (Dagprijs)

Walking dinners

Walking Dinner Muiden
€57,- per persoon voor 8 gangen.
Dit is een combinatie van bits & bites en grotere gerechtjes zodat de 8 gangen maaltijd vullend zijn.
• Bruschetta XL huisgemaakte humus groenten krokantje
• Gamba’s met een salsa van tomaat, knoflook, ui en kappertjes
• Steak tartaar met gebakken kwartel ei en piment mayonaise
• Pittige kip met brioche en piment mayonaise
• Paprika soep
• Oosterse gehaktballetjes met Oosterse saus en sesam
• Yakitori met gekleurde kroepoek
• Bosvruchten bavarois met rood fruit 

Chef’s special Walking dinner € 71,50 per persoon voor 8 gangen (exclusief kosten chef)
Koud
• Tartaar van coquille met beurre aromatique
• Pintxo beef met zongedroogde tomaat, pesto en knoflook
• Thaise summerrol met blacktiger garnaal
• Brioche met mayonaise van paddenstoel en beukenzwam
Warm
• Pomodori soep
• Gebakken kabeljauw met tomatenrisotto en tomatensalsa
• Parelhoen supreme met pommes duchesse en seizoensgroenten
Dessert
• Cheesecake van witte chocolade met pistache 

Shared dining en combi dinner

Tapas shared dining
€ 46,- per persoon
Voorgerechten als shared dining
• Serrano ham met mozzarella en basilicum
• Chorizo en Fuet worstje
• Pintxo truffeltapenade met zongedroogde tomaat
• Manchego kaas
• Groene paprika met roomkaas
• Caprese spiesjes
• Frittata met bospaddenstoelen en truffel
• Diverse soorten brood, pico’s Kruidenboter, tapenade, pesto en aioli
Warm gepresenteerd als buffet
• Paella met kip, mosseltjes en kabeljauw
• Patatas bravas
• Albondigas, gehaktballetjes in tomatensaus
• Sweet & Spicy spareribs
• Yakitori
• Gemarineerde gamba’s
• Gegrilde champignons met knoflook en tomaat
Dessert
• Dessert buffet, 2 mini desserts per persoon
• Hangop met passievrucht
• Panna cotta met karamel
• Tiramisu
• Mango mousse met bastogne
• Chocoduo, bruine en witte chocolademousse met crunch
• Verse fruitsalade 

Combi dinner
€ 51,50 per persoon
Trio van voorgerechten uitgeserveerd per persoon op bord
• Tartaar van zalm, spicy mango, soja en wasabi mayonaise
• Bonbon van carpaccio met rucola, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
• Salade van 2 kleuren chioggia biet, aceto balsamico en burrata
• Brood met dippen
Warm gepresenteerd als buffet
• Beef stroganoff
• Kabeljauw met tomaat, rode ui en kappertjes
• Vegetarische paella vol verse groenten en kruiden
• Gebakken krieltjes
• Seizoensgroenten
Trio van desserts uitgeserveerd per persoon op bord
• Mini tartelette met witte chocolade en pistache
• Verse fruitsalade
• Amuseglaasje zomerse tiramisu 

Desserts

Dessert buffet
€ 14,50 per persoon
Het dessertbuffet bestaat uit (2pp) een assortiment van huisgemaakte desserts zoals:
• Chocolademousse met hazelnootjes Tiramisu
• Cheesecake van witte chocola Verse fruitsalade
• Bosvruchten bavarois met rood fruit
• Hangop met limoen en vers fruit 

Dessert buffet mini’s
€ 14,50 per persoon ( = 2 mini desserts per persoon.)
• Hangop met passievrucht
• Panna cotta met karamel
• Tiramisu
• Mango mousse met bastogne
• Chocoduo, bruine en witte chocolade mousse met crunch
• Verse fruitsalade 

Uitgeserveerde diners 

Onze huis chefs Arne Russchen van restaurant Adam en Rocco Capano van Capano Catering maken graag een meer gangen lunch of diner op maat voor u.

Scheepshuur

4 uur €1.700,-
• 5 uur €1.850,-
• 6 uur €2.000,-
• 7 uur €2.150,-
• 8 uur €2.300,-
• 9 uur €2.450,-
• 10 uur €2.600,-
• Vrijdag en zaterdag €150,- extra

 

Boek uw zeiltocht

Zeilklipper Twee Gebroeders: stijlvol, comfortabel met een gastvrije bemanning

Naar contact