Zeilen in Nederland? Kom zeilen op het IJsselmeer!

Zeilen in Nederland kan uiteraard op heel veel plaatsen maar op het IJsselmeer treft u toch wel het mooiste plekje van Nederland. Schitterende vergezichten, adembenemend natuurschoon en ruig Hollands water; Nederland op zijn mooist. 

Aan boord van ons grote zeilschip De Twee Gebroeders beleeft u de elementen en geniet u van al het moois dat Nederland te bieden heeft. 

Zeilen in Nederland? Neem direct contact op met de Twee Gebroeders in Muiden via 0652335375 of stuur ons een WhatsApp berichtje. 

Zeiltocht in Nederland

De Twee Gebroeders is een groot zeilschip en met onze gasten gaan wij geregeld op een uniek avontuur. Samen gaan we een dagje zeilen in Nederland en ontdekken de mooiste vergezichten vanaf het water. Dit combineren we graag met een heerlijke barbecue of culinair diner aan boord. 

Aan boord treft u een gastvrije en ervaren bemanning die graag samen met u gaat zeilen. In Nederland zeilen wij graag op het IJsselmeer en ervaring met zeilen is zeker niet noodzakelijk. Staat u liever aan het roer van ons grote zeilschip? Dat mag uiteraard ook! 

Naast zeilen, gaan we ook graag op excursie naar bijvoorbeeld Pampus of Volendam en bieden we extra activiteiten zoals vis roken of een spannende rit op een rib boot. Een adrenaline boost is daarbij gegarandeerd. 

Over onze zeilklipper

Onze zeilklipper is gebouwd in 1900 in het dorpje Deest aan de Waal en aan boord tref je dus ruim 120 jaar geschiedenis. Na vele decennia trouwe dienst als zeilend vrachtschip is de Twee Gebroeders nu een charterschip om mee te zeilen in Nederland. 

Onze zeilklipper is van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. In 2019 is ze gemoderniseerd en getransformeerd tot een luxe onderkomen waar genieten gemakkelijk gemaakt wordt. 

Het oude ruim is nu volledig ingericht om gasten te ontvangen en we verwelkomen u graag in deze lichte en stijlvolle ruimte. U treft hier gezellige oud eiken tafels, fijne kuipstoeltjes en comfortabele bank. In dit ruim eten wij graag met onze gasten tijdens een dagje zeilen in Nederland. 

Ons zeilschip is groot en stabiel. Zeeziekte komt daardoor maar weinig voor. Ondanks het formaat, is het goed mogelijk om sportief te zeilen met dit schip. 

Lekker eten en drinken

Zeilen in Nederland is natuurlijk een heerlijke bezigheid maar ook de innerlijke mens heeft zo zijn behoeftes. Tijdens het zeilen zorgen wij met onze scheepsbar dat er altijd een drankje dichtbij is en afhankelijk van het arrangement gaat u culinair aan tafel of geniet u van een goede barbecue. Ook kan er uiteraard heerlijk geluncht worden, van een uitgebreide broodjeslunch tot een meergangen lunch met chef. Onze wijnen kopen wij graag van dichtbij in en ook alle ingrediënten voor onze gerechten kopen wij lokaal in. Daarnaast eten we graag met de seizoenen mee. Uiteraard kunnen we rekening houden met allergieën of speciale wensen met betrekking tot het diner. Wij passen ons graag aan aan uw wensen. 

Onze crew is gastvrij, ervaren en is u graag van dienst. 

Dagje zeilen in Nederland

Wij nemen u graag mee voor een dagje zeilen in Nederland aan boord van onze zeilklipper. U kunt kiezen uit een van onze arrangementen maar ook maatwerk is mogelijk. We kijken graag samen met u naar wat uw wensen zijn en hoe wij daar invulling aan kunnen geven aan boord van ons zeilschip. 

Toe aan een uniek belevenis? Plan een zeiltocht in Nederland met De Twee Gebroeders. 

Ontvang alle informatie over uw zeiltocht

Zeilklipper Twee Gebroeders: stijlvol, comfortabel met een gastvrije bemanning

Ja, ik ontvang graag meer informatie