Een unieke en inspirerende ervaring!

Zeilen als bedrijfsuitje is dé manier om samen met je collega’s het avontuur op te zoeken maar ook om te ontspannen, te genieten, samen te werken en als team een prestatie neer te zetten. 

Zeilen biedt de mogelijkheid tot actief bezig zijn maar creëert ook de gelegenheid voor een goed gesprek en ontspanning. 

Meer informatie of direct boeken

Onze zeilklipper: 120 jaar geschiedenis

Onze zeilklipper de Twee Gebroeders is in 1900 gebouwd en heeft jarenlang de wereldzeeën bevaren. Eerst als zeilend vrachtschip, later met een motor aan boord en de laatste decennia weer als zeilklipper. Op deze zeilklipper is er dus meer dan voldoende ruimte voor u en uw collega’s. 

Het oude ruim is nu een heerlijke lichte ruimte geworden waar u aan tafel kunt gaan, ontspannen kunt hangen op de comfortabele banken of samen met collega’s een muziekje aanzet op de nostalgische platenspeler. 

Alles aan boord van onze zeilklipper ademt geschiedenis en historie in een modern en comfortabel jasje. Zeilen is een eeuwenoude traditie die wij hebben omgetoverd in een actieve maar ook ontspannen belevenis!

Meer informatie of direct boeken

Zeilen of ontspannen

Zeilen is een echte watersport. Kracht en teamwork zijn onmisbaar wanneer we met een zeilklipper van dit formaat, het ruime sop kiezen maar onderweg is er meer dan voldoende gelegenheid om te ontspannen en relaxen. Aan boord zijn verschillende zitplaatsen maar liggend op het ruime dek, is het ook heerlijk vertoeven. Zeilt u liever actief mee? Graag! Want hulp is altijd welkom tijdens het zeilen. 

Onze zeilboot heeft uitstekende zeileigenschappen en sportief zeilen is dan ook goed mogelijk.  Zeilen als bedrijfsuitje of personeelsfeest is niet alleen actief en sportief maar ook ontspannen en gezellig.

De Twee Gebroeders is een stabiel en groot schip waardoor zeeziekte gelukkig maar heel weinig voorkomt. De bestemming van de tocht wordt in overleg bepaald, al is de wind vaak doorslaggevend. 

Meer informatie of direct boeken

Ruimte voor 50 personen met heerlijk eten en drinken

Aan boord van onze Twee Gebroeders is ruimte voor 50 personen dus voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje is er ruimte genoeg. Natuurlijk denken wij ook aan de innerlijke mens. Aan boord verzorgen wij onder andere een culinaire smaak ervaring compleet met heerlijke wijnen maar ook een goede barbecue behoort tot de mogelijkheden. Onze chef maakt de heerlijkste gerechten met producten van kleinschalige boeren en vissers. Daarnaast kopen wij onze dranken lokaal in bij de beste brouwerijen en wijnimporteurs van deze regio. 

Tijdens het zeilen met collega’s zorgen wij ook voor lekkere borrelhapjes en is onze scheepsbar geopend. Voor elke type uitje is er een arrangement samen te stellen en wij passen ons graag aan. 

Wilt u met uw team een extra adrenaline kick beleven? Boek dan een rib arrangement bij uw bedrijfsuitje zeilen. Snelheid en adrenaline gegarandeerd!

Meer informatie of direct boeken

Hét bedrijfsuitje op het IJsselmeer

Niets kan tippen aan ons prachtige IJsselmeer! Wij zeilen hier dan ook graag met onze zeilklipper de Twee Gebroeders. Zeilen op het IJsselmeer als bedrijfsuitje is zo populair dat wij er een speciaal arrangement voor hebben samengesteld. Tijdens dit arrangement genieten u en uw collega’s onder andere van heerlijke lokale visspecialiteiten, smakelijke borrelhappen en drankjes uit onze scheepsbar. Een geslaagd personeelsfeest beleeft u op onze zeilklipper op het prachtige IJsselmeer. 

Meer informatie of direct boeken

Alles is mogelijk met arrangementen op maat

Elke onderneming is anders en daar passen wij ons graag op aan. De invulling van een arrangement bespreken wij graag samen met u. Alles is mogelijk, ook qua extra’s tijdens uw zeiltocht. 

Wilt u palingroken, uitgebreid Volendam verkennen en uiteraard in klederdracht op de foto met uw collega’s? Wij organiseren het graag voor u. Maar ook een culinair 5 gangen diner met bijpassende wijnen kunnen wij aan boord serveren. 

Maak van uw bedrijfsuitje zeilen een belevenis waar u en uw collega’s nog lang over zullen napraten!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zeilen als bedrijfsuitje inclusief een heerlijk culinair diner of bijzonder smakelijke barbecue? Wij voorzien u graag van meer informatie of een offerte op maat.

Meer informatie of direct boeken
 

Ontvang alle informatie over uw zeiltocht

Zeilklipper Twee Gebroeders: stijlvol, comfortabel met een gastvrije bemanning

Ja, ik ontvang graag meer informatie