Trouwen op een boot? De Twee Gebroeders is een officiële trouwlocatie in Muiden!

Trouwen op een boot staat garant voor een unieke ervaring op de dag van uw leven. In de haven van Muiden of op het IJmeer? Prachtige vergezichten en Hollandse plaatjes vormen de unieke achtergrond voor uw trouwfeest op een boot.

De Twee Gebroeders is een authentiek zeilschip waarop u elkaar het jawoord kan geven in het bijzijn van al uw familieleden en dierbaren.

Trouwen op een zeilschip: welkom aan boord van de Twee Gebroeders

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een bijzondere locatie om uw huwelijk te laten voltrekken? Aan boord van onze zeilklipper bieden wij u graag de mogelijkheid om uw mooiste dag te beleven op het water.

De Twee Gebroeders is een officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden en dat betekent simpelweg dat u hier mag trouwen zonder eerst toestemming te moeten vragen aan de gemeente. De trouwambtenaar begeeft zich graag aan boord van onze boot en verbindt u in de echt.

Uw trouwfeest op onze boot

Wanneer u trouwt aan boord van ons schip dan kan dit in het voormalige vrachtruim of met goed weer heerlijk bovendeks. Het oude ruim is sfeervol, licht en in 2019 gerenoveerd. Maar ook bovendeks, waar het schip een schitterende teak houten luikenkap heeft, worden vaak huwelijken voltrokken.

Aansluitend aan de huwelijksvoltrekking verlaat de ambtenaar het schip en hijsen we de zeilen voor een lekker dagje op het water. Uiteraard kan de dag geheel aan uw wensen worden aangepast zodat u uw eigen unieke trouwdag kunt beleven.

Onze zeilklipper is groot en stabiel dus zeeziekte komt gelukkig heel weinig voor aan boord.

Catering en bruidstaart

Aan boord van onze zeilklipper is een professionele keuken ingericht. De scheepschef is zeer ervaren en verzorgt graag alles om u en uw gasten te laten genieten. Naast een bijzondere locatie, zijn wij ook dé plek om heerlijk te eten en te drinken. Onze chef heeft ervaring in verschillende toprestaurants. Het menu stellen we in overleg samen en ook daar is heel veel mogelijk. Van een heerlijke barbecue tot een chic diner met meerdere gangen.  Uiteraard gaat er een bijzondere bruidstaart mee aan boord en laden we ook flink wat flessen champagne in.

Ook tijdens het zeilen staat onze crew voor u klaar met lekker borrelhappen en gaan we rond met lekkere drankjes. De avond sluiten we in stijl af met een echte DJ of live muziek. Trouwen op een zeilschip zorgt dat de dag van uw leven ook de ervaring van uw leven wordt.

Komt u trouwen op onze boot? U wordt van harte uitgenodigd om het schip te komen bekijken en we leiden u graag rond.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op: 06 – 523 353 75 of vul ons contactformulier in.