Een uniek familieuitje? Ga zeilen op een groot zeilschip!

Ben je opzoek naar een familieuitje? Een moment om samen herinneringen te maken, op avontuur te gaan en te genieten? Welkom aan boord van De Twee Gebroeders; een zeilschip met ruim 120 jaar geschiedenis waarmee u, samen met onze gastvrije bemanning, een onvergetelijke zeiltocht maakt. Een uniek familieuitje en een belevenis die u en uw gasten nog lang bij zal blijven. 

Vandaag uw familieuitje plannen?

Over onze zeilklipper

De Twee Gebroeders is een groot en stabiel zeilschip dat in 1900 gebouwd is. Ruim 120 jaar historie is dus inmiddels te vinden aan boord van ons zeilschip. De Twee Gebroeders heeft jarenlang dienst gedaan als vrachtschip. Zo heeft deze zeilklipper lang de Europese wateren bevaren. In 2019 heeft het schip een grondige renovatie ondergaan. Het interieur is vernieuwd en van alle gemakken voorzien. De mooie lichte ruimte nodigt uit tot een fijn gesprek of ontspannen samenzijn.

Actief zeilen of ontspannen

Wanneer u uw familieuitje aan boord van De twee Gebroeders organiseert, vinden wij het heel erg fijn als u actief mee wilt helpen zeilen. Ervaring is niet noodzakelijk want onze bemanning leert u graag wat nodig is om aan de zeiltocht te beginnen. 

Staat u liever aan het roer, of helpt u met het hijsen van de zeilen? Alles mag aan boord van ons schip. 

Het schip heeft uitstekende zeileigenschappen en er kan sportief mee gezeild worden. De Twee Gebroeders is een stabiel schip dat niet snel heel scheef gaat. Zeeziekte komt dan ook zelden voor aan boord.

Waar gaat uw familieuitje naar toe?

We vertrekken vaak vanuit onze thuishaven in Muiden en varen het prachtige Markermeer op. Unieke Hollandse vergezichten worden gecombineerd met de elementen wind en water. 

De bestemming van de tocht wordt in overleg bepaald, al is de wind vaak doorslaggevend. Onderweg kunnen wij excursies organiseren naar bijvoorbeeld Pampus of Volendam. Onze arrangementen zijn daar ook op afgestemd. 

Wijn en spijs

Tijdens uw zeiltocht is er uiteraard tijd voor ontspanning en wordt de innerlijke mens ook niet vergeten. Aan boord is het mogelijk om prachtige culinaire diners te serveren. Onze ervaren chef bereidt met veel liefde een heerlijk diner met lokale en seizoensgebonden producten. Wilt u liever een informele setting? Wij organiseren ook geregeld barbecues aan boord van onze zeilklipper. 

Een mooi diner wordt nog lekkerder met passende wijnen. Die halen wij graag van dichtbij want juist in de landen die Nederland omringen worden prachtige wijnen gemaakt. 

Onderweg is onze scheepsbar geopend en is iedereen welkom voor een drankje. 

Een unieke en inspirerende ervaring

Uw familieuitje aan boord van De Twee Gebroeders is bijzonder en met recht een inspirerende ervaring te noemen. U ervaart de elementen en het mooiste uitzicht dat Nederland te bieden heeft in combinatie met een heerlijk diner of barbecue. Een onvergetelijk familieuitje en een inspirerende ervaring voor alle deelnemers. 

Alles is mogelijk

Onze ruime ervaring met het organiseren van evenementen en bijvoorbeeld familieuitjes maakt dat wij ons gemakkelijk kunnen aanpassen aan uw wensen. Alles is mogelijk. Uiteraard houden we tijdens het diner rekening met allergieën en andere wensen maar ook onze excursies kunnen we op maat organiseren voor elk type groep. Aan boord is ruimte voor groepen vanaf 15 personen. 

Voor een indicatie van wat er mogelijk is kunt u alvast onze uitgebreide arrangementen bekijken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een familieuitje aan boord van ons zeilschip? Neem dan contact op met De Twee Gebroeders via emailadres info@tweegebroeders.nl of via telefoonnummer 06 52335375.

Heeft u interesse in een unieke beleving?

Bent u op zoek naar een unieke locatie en beleving voor uw unieke gelegenheid? Laat uw gegevens en wensen achter en wij informeren u geheel vrijblijvend.

  • DD slash MM slash JJJJ