Ga voor een unieke belevenis!

Het is altijd goed uw zakelijke relaties te laten weten wat zij voor u betekenen. Een relatiedag is dan ook een waardevol moment waarop u uw relaties op een bijzondere manier kan laten weten dat u dankbaar bent voor de fijne samenwerking. Zeilschip de Twee Gebroeders is de ideale plek om uw originele relatiedag vorm te geven. Samen met uw relaties gaat u op een adembenemende zeiltocht over de mooiste wateren van Nederland. Actief of ontspannen genieten uw relaties van deze unieke ervaring. 

Ook een originele relatiedag organiseren aan boord van onze zeilklipper?

Meer informatie of direct boeken

De geschiedenis van De Twee Gebroeders

De Twee Gebroeders is een groot zeilschip en bestaat al sinds 1900. Historie en vakmanschap ziet u overal aan boord terug. Ons schip is een van de oudere schepen uit de Nederlandse Bruine vloot. Al ruim 120 jaar lang zeilt dit schip over de Europese rivieren, meren en zeeën. De eerste 80 jaar heeft ze dienst gedaan als vrachtschip maar inmiddels is de Twee Gebroeders een charterschip en vormt ze een stijlvol en comfortabel onderkomen voor een originele relatiedag. 

In 2019 heeft een grondige renovatie plaatsgevonden waarbij zoveel mogelijk oude elementen bewaard zijn gebleven maar waarbij ook heel veel vernieuwd is. De sfeer en karakteristieken uit 1900 is behouden maar het comfort van nu is ook zeker aanwezig.

Zeilen en genieten

In samenspraak met u maken wij graag een passende invulling voor uw relatiedag. Zeilen is uiteraard al een originele en unieke invulling van een zakelijk event maar op de Twee Gebroeders is het mogelijk om uw relaties echt in de watten te leggen en een unieke ervaring te bieden. 

Tijdens de tocht kunnen uw relaties actief deelnemen aan het zeilen maar ook ontspannen uitrusten op het dek is uiteraard mogelijk. Binnen zijn heerlijke banken en fijne stoelen aanwezig en nodigt de ruimte uit om in gesprek te gaan. 

Wilt u daarna samen genieten van een heerlijke barbecue of mogen wij u culinair verrassen met een bijzonder diner? Onze chef maakt heerlijke gerechten met producten van dichtbij. Ook onze wijnen halen wij graag zo lokaal mogelijk. Daarnaast hebben wij aan boord een stijlvolle bar waar iedereen welkom is voor een lekker drankje. 

Onze ervaren en gastvrije bemanning staat voor u klaar om samen met u een onvergetelijk event te organiseren. Alles is mogelijk aan boord.

Welkom aan boord

De Twee Gebroeders heeft de prachtige vestingstad Muiden als thuishaven en vaak vertrekken wij vanaf die haven richting het Markermeer. Onderweg beleven uw gasten de elementen en genieten ze van prachtige Hollandse vergezichten. Water, wind en zon zijn dé ingrediënten voor een originele relatiedag maar ook in wat koudere jaargetijden is het goed vertoeven aan boord van onze zeilklipper. 

Uiteraard is het mogelijk om vanaf een andere haven het ruime sop te kiezen maar dat doen wij graag in overleg met u. Daarnaast verzorgen wij ook graag excursies naar bijvoorbeeld Pampus als onderdeel van onze zeiltochten. 

Uw relatiedag op onze zeilboot

Geen relatiedag is hetzelfde en geen enkele onderneming zal dezelfde doelen hebben voor zijn relatiedag. Daarom kiezen wij altijd voor een persoonlijke benadering van uw relatiedag op onze zeilboot. Wat wilt u bereiken met uw zakelijke evenement? Wat zijn uw wensen en wat wilt u uw gasten laten beleven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze jarenlange ervaring in zowel horecagelegenheden als op zeilschepen maakt dat wij van elke gelegenheid een uniek en inspirerend event maken. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een zakelijk event aan boord van onze zeilklipper? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek. 

Neem contact op met John of vul ons contactformulier in. 

Meer informatie of direct boeken

Heeft u interesse in een unieke beleving?

Bent u op zoek naar een unieke locatie en beleving voor uw zakelijke gelegenheid? Laat uw gegevens en wensen achter en wij informeren u geheel vrijblijvend.

  • DD slash MM slash JJJJ