Culinaire verwennerij met een vleugje wind

Voor een absoluut onvergetelijke ervaring zeilt u met ons mee op een van onze culinaire tochten. Terwijl het schip door het water glijdt, wordt u tot in de puntjes verzorgd. Wij serveren u de meest creatieve gerechten, aan boord bereidt door onze chef en geserveerd in combinatie met heerlijke bijpassende wijnen. Chef-kok Arne Russchen staat met zijn restaurant Adam te Amsterdam hoog aangeschreven bij fijnproevers van over de hele wereld. Zijn creatieve gerechten zijn zowel tong als oogstrelend en zijn meerdere malen beloond met top recensies in de nationale pers, als ook met top noteringen bij internationale recensie sites. Ondanks dat hij erg druk is met zijn restaurant, weet hij zo nu en dan tijd vrij te maken om te koken aan boord bij zijn beste vriend.

Van dichtbij, tot in de verste details

Dit is waar uw schipper en chef Arne hun krachten bundelen en de perfecte culinaire beleving voor u verzorgen. Alleen het beste is goed genoeg. De nadruk wordt gelegd op lokale producten: bijvoorbeeld oesters uit Zeeland, langoustines uit de Waddenzee en vlees rechtstreeks van de boer uit Muiden/Naarden. De wijnen worden zorgvuldig per gerecht uitgekozen en zijn veelal van biologische afkomst. Wij serveren uitsluitend Europese wijnen, van prachtige Duitse Riesling tot aan Barolo uit de Piemonte. Als foodlover of zeilfanaat mag je deze belevenis niet missen.

Hoe ziet een dinner cruise eruit?

U wordt ontvangen door de schipper met een heerlijk glas bubbels. Daarna gaan we een mooi stuk zeilen over het IJmeer, onder andere langs het idyllische Durgerdam en Pampuseiland. Tijdens het zeilen serveren we oesters, gedroogde ham en ons eigen brood en andere lekkere hapjes. Uiteraard vergezeld door nog een heerlijk glas bubbels of wijn. Na sportief gezeild te hebben zoeken we een rustige plek op om te ankeren, of we meren aan bij eiland t’ Hooft. Met mooi weer kan er zelfs gezwommen worden. Of u maakt een wandeling over het eiland. Vervolgens geniet u van een heerlijk 3 of 4 gangen menu vergezeld van een bijpassend wijnarrangement. Weer terug in de haven sluiten we deze culinaire middag af met koffie en iets lekkers.

Heeft u interesse in een unieke beleving?

Bent u op zoek naar een unieke dinner cruise? Laat uw gegevens en wensen achter en wij informeren u geheel vrijblijvend.

  • DD slash MM slash JJJJ