John

John is sinds 2019 de trotse eigenaar en schipper van de Twee Gebroeders. Maar naast het schipperen vind je hem tijdens het zeilen ook weleens achter de bar, als matroos aan het werk of als hulpchef. Kortom, als echte schipper beheert hij alle facetten van de werkzaamheden. Graag heet hij je welkom aan boord van zijn prachtige klipper.

Udo

Udo zeilt al decennia met tjalken en klippers van de bruine vloot. Enige tijd ook met zijn eigen klipperaak Catharina van Mijdrecht. Het IJmeer, Markermeer, IJsselmeer of de Waddenzee. Udo heeft er allemaal eindeloos gezeild en kent er als geen ander de weg. Met nu al bijna tien jaar in de benen op de Twee Gebroeders, kent hij het schip ook als geen ander.

Nils

Nils zeilt ook alweer tien jaar mee met de Twee Gebroeders. Hij is de maat, of matroos. Hij weet alles van het zeilen en de tuigage. Daarnaast heeft hij ook vele vlieguren in de horeca gemaakt, dus ook achter de bar en de bbq zal je hem regelmatig vinden.

Martine

Martine heeft je favoriete drankje al voor je ingeschonken voordat je wist dat je hem ging bestellen. Aan het einde van elke tocht, lopen onze gasten toch weer het meeste weg met Martine. Bij haar aan de bar is het altijd gezellig en vind je altijd die glimlach.

Arne

Arne is eigenlijk al druk genoeg met zijn restaurant Adam aan de Overtoom te Amsterdam. Maar een aantal keer per jaar organiseren we een lunch cruise aan boord van de Twee Gebroeders met de lekkerste gerechten van Arne, uiteraard gecombineerd met bijpassende topwijnen. Daarnaast is Arne op aanvraag ook beschikbaar om voor uw gezelschap aan boord te koken.

Boek uw zeiltocht

Zeilklipper Twee Gebroeders: stijlvol, comfortabel met een gastvrije bemanning

Naar contact