Bedrijfsuitje

Beleef samen met uw bedrijf een onvergetelijk bedrijfsuitje op onze zeilklipper de Twee Gebroeders. Zeilen is de ideale combinatie van ontspanning, plezier, samenwerken en het beleven van de elementen. Water, wind en zon zijn de perfecte ingrediënten voor een mooie dag uit samen met de collega’s en personeel. U wordt daarbij uiteraard in de watten gelegd met de beste catering en de heerlijkste drankjes.

Relatiedag

U zult uw klanten en zakelijke relaties zeer aangenaam verrassen met een netwerk-event op de Twee Gebroeders. Zeilen met ons is de uitgelezen kans op een marketing succes. U kunt echt eens in een andere setting de tijd voor elkaar nemen om tot elkaar te komen vanuit een compleet andere invalshoek. Gegarandeerd succes!

Personeelsdag/Incentive

Wilt u met uw team of personeel een onvergetelijke dag beleven, kom dan met ons zeilen. Een personeelsdag of personeelsfeest op ons zeilschip is voor
iedereen een leuke activiteit. Samen hijsen we de zeilen, waarna we kunnen genieten van de elementen. U wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Teambuilding

Teambuilding kan alleen bereikt worden door het samen met het team te doen. Net als ons schip alleen samen gezeild kan worden. Met een groepje hijsen we de zeilen, en weer een ander groepje helpt met overstag gaan. Zeilen doe je samen. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten die wij naast het zeilen aanbieden die u met uw team kan gaan doen.

Vergaderen

Vergaderen in een compleet andere omgeving. Vind bij ons aan boord nieuwe inspiratie en kom tot nieuwe inzichten. Wij bieden rust, de ideale vergadersetting en uiteraard de beste hospitality. Uiteraard gaan we na het vergaderen nog even een stukje zeilen.

Heeft u interesse in een unieke beleving?

Bent u op zoek naar een unieke locatie en beleving voor uw zakelijke gelegenheid? Laat uw gegevens en wensen achter en wij informeren u geheel vrijblijvend.

  • DD slash MM slash JJJJ