Uniek vergaderen doet u aan boord van een 120 jaar oud zeilschip!

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor een vergadering? Stap aan boord van onze zeilklipper de Twee Gebroeders. Hier vindt u alles voor een geslaagde zakelijke samenkomst en een onvergetelijke vergadering. Aan boord is er plaats vanaf 15 personen en kunt u vergaderen in ons lichte vrachtruim. Tafels en stoelen zijn uiteraard aanwezig voor u en uw collega’s. Aansluitend aan de vergadering kiest u samen met onze crew het ruime sop en gaan we ook nog even lekker zeilen.

Mogen wij de locatie zijn voor een inspirerende vergadering op het water? Neem dan contact op met de Twee Gebroeders op 06 – 523 353 75 of via ons contactformulier.

Vergaderen op een zeilboot

Vergaderen op een zeilschip ligt misschien niet voor de hand maar biedt zeker een aantal voordelen.

De ruimte van het water en de entourage van ons karakteristieke vrachtschip creëren een inspirerende werksfeer waar teamwork bijna vanzelfsprekend is. Uiteraard is aan boord alles aanwezig om uw zakelijke samenkomst tot een succes te maken. Zo is er een goede beamer aanwezig met uitstekende geluidsinstallatie en microfoon. Het oude ruim is een mooie plek om presentaties neer te zetten of om allemaal aan tafel te schuiven en samen te werken. Steeds vaker krijgen wij het verzoek om vergaderingen aan boord te arrangeren en dat doen wij uiteraard graag. De zeiltocht en dagindeling worden aan uw wensen aangepast.

Onze zeilboot is een unieke vergaderlocatie waar u, eventueel midden in de natuur, ongetwijfeld tot nieuwe ideeën en inspirerende inzichten komt.

De innerlijke mens vergeten we niet

Vergaderen maakt uiteraard ook hongerig en onze gastvrije crew staat dan voor u en uw team klaar met een heerlijke lunch. Ook een uitgebreide borrel serveren wij met regelmaat aan boord van onze zeilklipper. Daarnaast is er altijd thee, koffie en water beschikbaar.

De inhoud van de lunch bepalen wij graag samen met u. Wilt u liever een culinaire lunch van meerdere gangen of is een visbuffet passender bij uw wensen? Alles is mogelijk en onze chef houdt met liefde rekening met eventuele allergieën of dieetwensen.

 

Zeilen met collega’s

Naast uw vergadering is er natuurlijk ook ruimte om fijn met ons mee te zeilen. Heeft u altijd al eens aan het roer van een groot schip willen staan of de zeilen willen hijsen op het IJmeer? Dat kan aan boord van onze zeilboot.

Zeilervaring is fijn maar zeker niet noodzakelijk. De Twee Gebroeders is een van de grotere schepen van de Bruine Vloot en ligt daardoor lekker stabiel op het water. Toch kunnen we er ook prima sportief mee zeilen.

Een ochtend vergaderen aan boord met aansluitend een lunch en een middagje zeilen kan er als volgt uit zien:

09:00 Ontvangst aan boord door de bemanning met koffie. Aansluitend vertrek van het zeilschip uit Muiden richting het ruime water. Wilt u eerst vergaderen dan wordt de tocht hieraan aangepast. Gedurende de dag is water, koffie en thee onbeperkt aanwezig.
12:30 De lunch staat voor u klaar. In de middag is er tijd voor een drankje met uitgebreide borrelhapjes.
17:00 Onze zeilklipper de Twee Gebroeders is weer terug in de haven van Muiden.