Vergaderen op zeilschip

Vergaderen op zeilschip2017-03-19T13:29:39+01:00

Vergaderen op een zeilschip ligt misschien niet voor de hand maar biedt zeker een aantal voordelen. De ruimte van het water en de entourage van het oude vrachtschip creëren een inspirerende werksfeer en niemand kan zich onttrekken of eerder naar huis. Vandaar dus dat wij steeds meer verzoeken krijgen om vergaderingen aan boord te arrangeren. De zeiltocht en dagindeling worden aan uw wensen aangepast, een beamer en een goede geluidsinstallatie met microfoon zijn standaard aan boord.

9:00 Ontvangst aan boord door de bemanning met koffie. Aansluitend vertrek van het zeilschip uit Muiden richting het ruime water. Wilt u eerst vergaderen dan wordt de tocht hieraan aangepast. Gedurende de dag is water, koffie en thee onbeperkt aanwezig.
12:30 De lunch staat voor u klaar. In de middag is er tijd voor een drankje met borrelhapjes en nootjes.
Circa 17:00 Het zeilschip is weer terug in de haven van Muiden.

Vergaderen op zeilschip Middag / avondarrangement
Prijs vanaf € 66,00 per persoon inclusief: scheepshuur, catering, drankjes, gebruik beamer, geluidsinstallatie met

Vergaderen op zeilschip dagarrangement

13:00 U wordt ontvangen aan boord van het zeilschip waar de lunch voor u klaarstaat. Aansluitend worden de zeilen gehesen voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Desgewenst kunt u eerst vergaderen. Met rustig weer kan tijdens het zeilen worden vergaderd. Tegen de avond gaan we voor anker en kunt u genieten van de zonsondergang, het wijde zicht en een smakelijke barbecue.
Circa 20:00 U bent weer terug in de haven van Muiden.

Vergaderen op zeilschip Middag / avondarrangement

Prijs vanaf € 90,00 per persoon inclusief: scheepshuur, catering, drankjes, gebruik beamer, geluidsinstallatie met microfoon en bediening.
Verlenging of aanpassing catering mogelijk.

vergaderen op zeilschip

Boek nu!

Controleer of het schip nog vrij is op de dag van uw voorkeur of boek direct een prachtige zeiltocht.