Zeilen vanuit Amsterdam met zeilklipper Twee Gebroeders. Zeilen vanuit Amsterdam voert u over het IJ langs, het Centraal Station en de nieuwe haveneilanden.


Na de Oranje sluizen kunnen de zeilen worden gehesen voor een zeiltocht over het IJsselmeer. Amsterdam biedt als afvaarthaven een prima aansluiting met het openbaar vervoer. Tijdens het zeilen kunt u genieten van de buitenlucht en van de door de bemanning klaargemaakte maaltijd en hapjes.

De vaartocht vanuit Amsterdam zou als bestemming Muiden of het oude forteiland Pampus kunnen zijn. In Muiden heeft u de mogelijkheid om de sfeer te proeven van de oude zeilschepen van weleer en van de 1050 jaar oude vestingstad aan het IJsselmeer.

Aan boord van ons schip, dat in 2019 compleet is verbouwd, wordt u prima verzorgd en maakt u kennis met de Nederlandse zeilvaarthistorie. De Twee Gebroeders biedt plaats aan 50 personen en wordt verhuurd met bemanning.

Hoe zou een dag eruit kunnen zien?

U wordt ontvangen door de bemanning die iets vertelt over het schip en de vaartocht. Na het verlaten van de haven van Amsterdam worden de zeilen gehesen. Al naargelang de windkracht en richting wordt koers gezet richting Marken, Durgerdam of Muiden. Aan het eind van de tocht arriveren we weer in de haven. Tevens bieden wij complete all in arrangementen aan zoals bv het Pampusarrangement en het zeilen en bbq arrangement.

Kijk voor meer informatie over het schip en de vaartochten in het hoofdmenu.