Een zeiltocht op het Markermeer? Beleef de elementen aan boord van onze zeilklipper!

Het Markermeer leent zich uitstekend voor een unieke zeiltocht. Stap aan boord voor een zeiltocht met De Twee Gebroeders over dit prachtige meer. Onderweg geniet u oer-Hollandse vergezichten en beleeft u de elementen onder het genot van een hapje en drankje. Staat u liever aan het roer of zeilt u actief met onze bemanning mee? Alles is mogelijk. Welkom aan boord voor een dagje zeilen op het Markermeer! 

Meer informatie over een dagje zeilen op het Markermeer? Neem contact op met De Twee Gebroeders.

Over De Twee Gebroeders

Onze zeilklipper De Twee Gebroeders is een stukje geschiedenis. Ruim 120 jaar historie ligt besloten in dit prachtige schip. Ze heeft bijna 80 jaar lang dienstgedaan als zeilend vrachtschip en is pas de laatste decennia te huur als unieke locatie voor een bijzonder uitje. 

Samen met onze gasten zeilen wij over het Markermeer. In 2019 heeft onze zeilklipper een grote renovatie ondergaan. 

Vrijwel het volledige interieur is vernieuwd en het is nu zeer comfortabel aan boord. Het oude ruim is een heerlijke lichte ruimte geworden waar oud eikenhouten tafels en lederen kuipstoeltjes te vinden zijn. De omgeving nodigt uit tot gesprek en biedt ruimte voor ontspanning. Rust even uit in onze fauteuils of plof neer op de bank.  Zelfs aan een platenspeler is gedacht. 

Zeilen op het Markermeer

Wij vertrekken veelal vanuit onze thuishaven: Muiden. Deze prachtige stad vormt het begin van een mooie tocht op de Hollandse wateren. Onderweg staat onze crew voor u klaar en is de scheepsbar geopend voor een drankje. 

Dineren doen we ook graag aan boord met onze gasten. Zo bieden we een heerlijke barbecue aan maar kan er ook op topniveau culinair gedineerd worden. Daarnaast is het mogelijk om gezamenlijk te genieten van een uitgebreid visbuffet. 

Alle ingrediënten halen wij bij lokale boeren en onze chef kookt graag met de seizoenen. Ook onze smaakvolle wijnen halen we van dichtbij. 

Heeft u andere wensen? Maatwerk is uiteraard mogelijk en we houden ook graag rekening met eventuele allergieën. Meer informatie over onze uitgebreide arrangementen vindt u op onze zeilarrangementen pagina. 

Uw zeiltocht op het Markermeer

Tijdens de zeiltocht op het Markermeer mag u actief meezeilen. Ervaring met zeilen is fijn, maar zeker niet noodzakelijk. Onze crew leert u graag alles wat u moet weten. Staat u liever aan het roer? Dat kan uiteraard ook. Bent u meer van het relaxen? Dan kunt u ook lekker lang onderuit op de luikenkap genietend van de zon.

Onze zeilklipper is groot en stabiel dus zeeziekte zien we eigenlijk nooit aan boord. De Twee Gebroeders biedt ruimte aan groepen vanaf 15 personen. Een flinke zeilklipper dus waar ook nog prima sportief mee gezeild kan worden. 

Excursies

Naast een mooie zeiltocht en een heerlijk diner, is het ook mogelijk om op bijzondere excursies te gaan. Met onze gasten bezoeken we graag Forteiland Pampus of het pittoreske Volendam. Maar ook vis roken staat vaak bij ons op de planning. 

Bent u toe aan wat extra spanning? Dan is een rit aan boord van een rib boot zeker aan te raden. Een adrenaline boost is hierbij gegarandeerd. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een unieke zeiltocht op het Markermeer? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden aan boord en onze arrangementen! Neem contact op met De Twee Gebroeders.

Ontvang alle informatie over uw zeiltocht

Zeilklipper Twee Gebroeders: stijlvol, comfortabel met een gastvrije bemanning

Ja, ik ontvang graag meer informatie