Welkom aan boord van De Twee Gebroeders!

Wilt u van uw verjaardag een unieke en bijzondere belevenis maken? Samen met uw geliefden en vrienden de elementen beleven, tijd met elkaar doorbrengen en genieten van de mooiste vergezichten die Nederland te bieden heeft? En alles onder het genot van restaurant waardig eten en drinken? Vier dan uw verjaardag aan boord van onze zeilklipper de Twee gebroeders. 

Wilt u meer weten over uw verjaardag vieren op een boot?

Meer informatie of direct boeken

Ons zeilschip de Twee Gebroeders

Je verjaardag vieren op een boot is natuurlijk een speciale gebeurtenis, maar aan boord van ons grote zeilschip wordt het een ervaring om nooit meer te vergeten. 

Onze zeilklipper zeilt al sinds 1900 over de Europese wateren en is een van de ruimere schepen uit de Nederlandse Bruine Vloot. Vanaf 1900 is de Twee Gebroeders ingezet als vrachtschip en is later pas dienst gaan doen als locatie voor het vieren van bijvoorbeeld een verjaardag.

In 2019 heeft onze zeilklipper een grondige renovatie ondergaan. Het interieur is nu luxe, stijlvol en comfortabel. Benedendeks is de ruimte groot en licht maar ook van alle gemakken voorzien. 

Arrangementen voor het vieren van een verjaardag

Wanneer u uw verjaardag aan boord van onze zeilboot komt vieren, zijn onze uitgebreide arrangementen een perfect uitgangspunt voor een unieke belevenis aan boord. Er zijn mogelijkheden te over om invulling te geven aan uw feest. Zo kunt u kiezen voor een heerlijke barbecue maar ook voor een culinair diner of visbuffet met veel verse lokale vis. 

Tevens is het mogelijk om een excursie onderdeel te maken van uw zeiltocht. Wij gaan met onze gasten graag naar Pampus en bezoeken ook geregeld het pittoreske Volendam. 

De bemanning van de Twee Gebroeders heeft ruime ervaring in de betere horecazaken en restaurants van Amsterdam. U bent verzekerd van gastvrije ervaring en een fantastisch verjaardagsfeest. 

Meer informatie of direct boeken

Lokale gerechten en wijnen van dichtbij

Onze chef-kok maakt voor de bereiding van alle gerechten gebruik van seizoensproducten omdat juist die producten op dat moment het lekkerst zijn. Daarnaast kopen wij onze wijnen graag zo dichtbij mogelijk in.

Ook in Duitsland worden heerlijke wijnen geproduceerd die zich uitstekend laten combineren met onze gerechten. Omdat ons schip vroeger veel als vrachtschip op Duitsland heeft gevaren, vinden we dit een extra goede combinatie. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele allergieën of wensen van u en uw gasten. 

Meer informatie of direct boeken

Uw verjaardag vieren op een boot? Actief en ontspannen!

Uw verjaardagsfeest vieren op een zeilschip is een unieke belevenis. Naast een heerlijk diner mogen u en uw gasten natuurlijk deelnemen aan het zeilen en onze zeilklipper laat zich ook prima wat sportiever zeilen voor de liefhebbers van wat meer avontuur. Liever ontspannen genieten aan boord? Dat kan uiteraard ook. Geniet op ons zonnedek of zoek een plekje benedendeks. De Twee Gebroeders is een stabiel schip dat niet snel heel scheef gaat. Zeeziekte komt dan ook zelden voor aan boord. De bestemming van de tocht wordt in overleg bepaald, al is de wind vaak doorslaggevend. We vertrekken veelal vanuit onze thuishaven in Muiden. Vertrek vanuit andere havens is ook mogelijk in overleg.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verjaardag op een schip te vieren of vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact op met de Twee Gebroeders. We vertellen u graag alles over ons zeilschip en de mogelijkheden aan boord.

Meer informatie of direct boeken

Heeft u interesse in een unieke beleving?

Bent u op zoek naar een unieke locatie en beleving voor uw gelegenheid? Laat uw gegevens en wensen achter en wij informeren u geheel vrijblijvend.

  • DD slash MM slash JJJJ