Zeiltochten met onze zeilklipper: een unieke ervaring

Sinds eind jaren tachtig zeilt de Twee Gebroeders zeiltochten met gasten. In 2019 heeft John Hopster als nieuwe schipper het roer overgenomen. Samen met zijn crew neemt hij zijn gasten mee op een unieke belevenis op de Hollandse wateren en voorzien onderweg ook nog in een culinair diner of heerlijke barbecue. Zeil actief mee of ontspan aan boord. Een complete belevenis op het water!

Sinds 2010 organiseren wij zeiltochten met ons zeilschip De Twee Gebroeders, Wij nemen onze gasten mee op een unieke belevenis op de Hollandse wateren en voorzien onderweg ook nog in een culinair diner of heerlijke barbecue. Zeil actief mee of ontspan aan boord. Een complete belevenis op het water! 

Meer weten over onze zeiltochten? We horen graag van u! Neem contact op via ons contactformulier of bel met 06 52335375.

Welkom aan boord van De Twee Gebroeders

De Twee Gebroeders is groot zeilschip en is onderdeel van de Bruine Vloot. Dit is een verzameling grote zeilschepen die vroeger zorgden voor het transport van veel verschillende goederen. Onze zeilklipper was voorheen dus een zeilend vrachtschip. Nu doet ze alweer decennia dienst al charterschip en is ze een van grote zeilschepen voor de verhuur in Muiden. 

In 2019 heeft ons schip een grote renovatie ondergaan. Met 120 jaar historie aan boord is een opknapbeurt niet gemakkelijk maar met veel kennis en kunde is het gelukt. Het karakter van het schip is behouden maar het comfort van nu is toegevoegd. Het is fijn vertoeven in onze lichte ruimtes. Het schip is ingericht met een modern maar klassiek interieur. 

Onze zeiltochten

Voor onze zeiltochten vertrekken wij vanaf Muiden en gaan dan het IJsselmeer op. Samen met onze gasten gaan we zeilen en genieten we van de prachtige vergezichten op het Nederlandse water. 

De Twee Gebroeders is geschikt voor familieuitjes en je kan bij ons ook je verjaardag vieren op ons schip. Daarnaast zijn wij ook een originele locatie voor een relatiedag of zakelijk event. Aan boord wordt u bijgestaan door onze gastvrije bemanning die zowel zeilend als in de horeca ervaring hebben opgedaan. 

Zeilervaring is fijn maar zeker niet noodzakelijk. Onze crew leert u graag wat nodig is om op zeiltocht te gaan en met een beetje uitleg komt u een heel eind.

Arrangementen tijdens onze zeiltochten

Tijdens onze zeiltochten kunt u gebruik maken van een van onze arrangementen. We zeilen graag met onze gasten naar Volendam of Pampus om op excursie te gaan maar ook het roken van verschillende soorten vis of een ritje op een rib boot behoort tot de mogelijkheden. Onze arrangementen voorzien in een bijzondere zeiltocht met een lunch, diner of bijvoorbeeld een barbecue. Daarnaast is het ook mogelijk om een middag of avond zeiltocht te organiseren. Stuk voor stuk inspirerende ervaringen om samen met vrienden of zakenrelaties te beleven.

Zeilschepen verhuur Muiden

Voor zeilschepen verhuur in Muiden bent u bij De Twee Gebroeders dus zeker aan het juiste adres. Hier huurt u een zeilschip, compleet met gastvrije bemanning en een voortreffelijk diner of heerlijke borrel. Onze zeilklipper biedt ruimte vanaf 15 personen en is van alle gemakken voorzien. 

Uw zeiltocht boeken? Wij brengen u graag de mooiste vergezichten op de Nederlandse wateren! 

Neem voor meer informatie contact op De Twee Gebroeders. 

 

Ontvang alle informatie over uw zeiltocht

Zeilklipper Twee Gebroeders: stijlvol, comfortabel met een gastvrije bemanning

Ja, ik ontvang graag meer informatie