Zeilvaart in Muiden heeft een lange geschiedenis.

Reeds in de middeleeuwen was Muiden voor de zeilvaart van groot belang door haar strategische ligging aan de monding van de Vecht. Daarna is het lange tijd rustig geweest.

Totdat in de jaren zeventig de zeilende beroepsvaart weer opkwam met de komst van de bruine vloot. Nu is in het stadje aan het IJsselmeer een professionele vloot gelegen die met een gevarieerd aanbod een groot aantal klanten bedient. De zeilschepen hebben een gevarieerd aanbod van eenvoudig tot heel luxe. Met onze zeilklipper de Twee Gebroeders bieden wij dagtochten aan tot 50 personen op alleen ons eigen schip. Komt u met meer dan 50 dan schakelen wij onze collega’s in en varen we met meerdere schepen. Maar u hebt hierbij maar een contactpersoon om het zo overzichtelijk voor u te houden. Wij regelen alles tot in de puntjes. De mogelijke bestemmingen zijn onder andere: Amsterdam, Volendam, Marken, Enkhuizen, Lelystad, Hoorn en Monnickendam.

Klik voor uitgebreide informatie, prijzen en arrangementen op onze site. Voor vragen, een bezichtiging of een offerte kunt u altijd direct contact met ons opnemen.