Zeilen bij Muiden? De Twee Gebroeders is te huur inclusief crew!

Zeilen bij Muiden betekent zeilen op het prachtige IJsselmeer. Onze zeilklipper de Twee Gebroeders is te huur, inclusief bemanning, voor gezelschappen tot 50 personen die willen zeilen bij Muiden. Kies een van onze arrangementen en geniet van smakelijke borrelhappen, een culinaire barbecue of een uitstekend diner aan boord van ons zeilschip. Ervaar de elementen en bereidt u voor op een bijzondere zeiltocht.

Meer informatie over een zeiltocht Muiden? Neem dan contact op met De Twee Gebroeders. We voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft en maken indien nodig natuurlijk graag een offerte op maat.

Dagje zeilen Muiden

Muiden is een oude vestingstad die wij ook onze thuishaven mogen noemen. De Twee Gebroeders is de blikvanger van Muiden. Met haar hoge, stoere kop en het karakteristiek geveegde achterschip. Haar elegante lijn dankt ze dan ook aan dit bijzondere achterschip. U kunt hier zeilen met een echte klassieke zeilklipper. Het schip is gebouwd in 1900 en is een van de oudere schepen van de bruine vloot. Dit schip ademt historie maar het comfort is dat van nu. In 2019 heeft onze zeilklipper een grondige renovatie ondergaan en is er heel veel vernieuwd. Uiteraard is alles met zorg en aandacht gedaan waardoor het karakter van ‘onze dame’ bewaard is gebleven. Tijdens uw zeiltocht bij Muiden genieten u en uw gasten in ons lichte ruim of op de teak houten luikenkap. Met ieder weertype kunt u aan boord van ons schip ontspannen en genieten.

Zeiltocht Muiden voor elke gelegenheid

Ons zeilschip is de perfecte locatie voor elk type gelegenheid. Van zakelijke evenementen zoals relatiedagen of bedrijfsfeesten tot bruiloften; aan boord is alles mogelijk.

Daarnaast hebben we aantrekkelijke all-in zeilarrangementen waarbij onze scheepsbar geopend is en u, afhankelijk van het arrangement, ook nog heerlijk kunt dineren of bijvoorbeeld barbecueën. Meer informatie over onze all in zeil-arrangementen in Muiden vindt u op onze arrangementen pagina. Naast de arrangementen kunt u ook kiezen voor een bijzondere excursie tijdens de zeiltocht. We zeilen graag naar Fort Pampus of Volendam maar ook een rit op een ribboot behoort tot de mogelijkheden.

Vertrek vanuit Muiden

Wij vertrekken vaak met onze gasten vanuit de haven van Muiden. Deze ligt centraal in Nederland en heeft een charmante uitstraling. Het 1050 jaar oude vestingstadje heeft een klein maar overzichtelijk centrum met diverse horecagelegenheden.

Wilt u vertrekken vanaf een andere haven? Dat is in overleg uiteraard mogelijk.

Evenementen Muiden

Er zijn het hele jaar door nautische evenementen, zoals de Muider Hardzeildagen eind oktober (sinds 1979), de roeisloepenwedstrijd Muiden-Pampus-Muiden begin november, de Marker Vuurrace en de Muider Vlaggetjesdag op 2e Paasdag.

Muiden eten en drinken

Iets eten of drinken in Muiden? Hier kunt u prima terecht:

  • Café De Mol
  • Café Ome Ko
  • De Doelen
  • Della Nonna
  • Eethuys Café Graaf Floris V
  • Fort H
  • Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging (KNZRV)
  • Stadscafé Gieling

Boot huren inclusief crew

De Twee Gebroeders is een groot maar stabiel zeilschip dat zich ook nog sportief laat zeilen. Een zeilboot op dit formaat komt uiteraard met een ervaren crew. Naast zeilervaring brengt onze bemanning ook de nodige horeca-ervaring mee aan boord. Voor u en uw gasten is zeilervaring zeker niet noodzakelijk. Onze bemanning vertelt u graag meer over het zeilen. Een zeiltocht vanuit Muiden is een unieke belevenis voor u en uw gasten.