Geen werkdag gemist en toch een dagje uit!

Onder het genot van een goed verzorgd diner zeilen tot het donker wordt. Even bijpraten met uw vrienden of collega’s of lekker actief bezig zijn met de zeilen. ’s Avonds zeilen is een bijzondere belevenis die een aparte sfeer oproept. Heerlijk zeilen en dineren terwijl de zon langzaamaan onder gaat. Er zijn geen mooiere plaatjes dan dit. En aan het eind van de avond heeft u het idee dat u een dag bent weg geweest.

Afvaarthaven is de oude vestingstad Muiden. Muiden ligt 15 km van Amsterdam aan de snelweg A1 en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De Twee Gebroeders biedt ruimte aan 50 personen.

Hoe zou uw avondzeiltocht eruit kunnen zien:

18:00 U wordt ontvangen door de bemanning met een drankje en wat welkomsthapjes als haring, ossenworst en kazen en tapenades. De schipper houdt een welkomstwoord en vertelt over het schip. De zeilen worden gehesen met hulp van gasten en bemanning.
19:00 Het diner wordt geserveerd. Bij goed weer tijdens het zeilen of anders voor anker achter een eilandje voor de kust van Muiden. Dit in overleg met uw wensen.
22:00 Uitgewaaid en wel na een voldane maaltijd bent u weer terug in de haven van Muiden.

Avondtochten van 18:00-22:00 of van 19:00-23:00.
Prijzen vanaf €60,00 per persoon inclusief diner, borrelhappen, drankjes en bediening.