Dagtocht op zeilschip

Dagtocht op zeilschip2017-03-19T13:42:43+01:00

Een dagtocht op een zeilschip met collega’s, zakenrelaties of met vrienden en kennissen. De informele omgeving aan boord van het zeilschip is een garantie voor een ontspannen dagtocht. Afvaarthaven voor de dagtocht op het zeilschip Twee Gebroeders is Muiden.

Na de dagtocht op het zeilschip zijn er verscheidene café’s en restaurants om nog even gezellig na te borrelen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze homepage, of een van de rubrieken die aan de linkerkant van deze pagina staan.

Als mogelijke bestemming van de dagtocht op een zeilschip kunt u denken aan Volendam, het eiland Marken of het schilderachtige Durgerdam. Maar ook een bezoek aan het voormalige fort-eiland Pampus of het Muiderslot is een leuke onderbreking van de dagtocht op het zeilschip.

Afvaarthaven van de Twee Gebroeders is Muiden, de oude vestingstad aan de monding van de Vecht, maar ook Amsterdam, Monnickendam en Volendam behoren tot de opstapplaatsen. Muiden ligt aan de snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren is geen probleem. Na de tocht zijn er verscheidene café’s en restaurants om nog even gezellig na te borrelen.

Als mogelijke bestemming bij vertrek uit Muiden kunt u denken aan Volendam, het eiland Marken of het schilderachtige Durgerdam. Maar ook een bezoek aan het voormalige fort-eiland Pampus of het Muiderslot is een leuke onderbreking van de zeiltocht.

Boek nu!

Controleer of het schip nog vrij is op de dag van uw voorkeur of boek direct een prachtige zeiltocht.