Een dagtocht op een zeilschip met collega’s, zakenrelaties of met vrienden en kennissen.

De informele omgeving aan boord van onze zeilklipper de Twee Gebroeders is een garantie voor een ontspannen dagtocht. De thuishaven Muiden zorgt voor een warm en welkom ontvangst. Vaart u liever vanaf een andere haven dan is dat geen probleem. Aan boord tijdens het zeilen zal het u aan niets ontbreken. Voor u op maat gesneden catering met passievolle service. Een dag zeilen met de Twee Gebroeders is een fantastische ervaring voor het leven.

Na de dagtocht op het zeilschip zijn er verscheidene café’s en restaurants om nog even gezellig na te borrelen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze homepage, of een van de rubrieken die aan de rechterkant van deze pagina staan.

Als mogelijke bestemming van de dagtocht op een zeilschip kunt u denken aan Volendam, het eiland Marken of het schilderachtige Durgerdam. Maar ook een bezoek aan het voormalige fort-eiland Pampus of het Muiderslot is een leuke onderbreking van de dagtocht op het zeilschip.

Afvaarthaven van de Twee Gebroeders is Muiden, de oude vestingstad aan de monding van de Vecht, maar ook Amsterdam, Almere, Lelystad, Monnickendam en Volendam behoren tot de opstapplaatsen. Muiden ligt aan de snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis. Voor uitgebreide mogelijkheden neem contact met ons op telefonisch of per mail.