Huur een zeilschip voor een ontspannen zeiltocht over het IJsselmeer. Wij verhuren onze zeilklipper met bemanning en volledige catering.

Prijzen zijn inclusief: huur schip, BTW, catering, drankjes en bezoek Pampus. Geen onaangename verassingen achteraf. Zie ook onze arrangementen.

Breng zeilend een bezoek aan het oude forteiland Pampus met onze zeilklipper de Twee Gebroeders. Vertrek vanaf onze thuishaven Muiden, de 1050 jaar oude vestingstad. Of vaart u liever vanaf Amsterdam of een van de andere afvaarthavens? Bij ons is alles bespreekbaar. Onze zeilklipper is gebouwd in 1900 en geschikt voor maximaal 50 personen.

Een dagje zeilen met lunch zou er als volgt uit kunnen zien:

10:00 Ontvangst door de bemanning met koffie en Muider kruidkoek. Aansluitend vertrek uit Muiden richting Pampus. Op Pampus, het voormalige forteiland dat deel uitmaakte van de stelling van Amsterdam, krijgt u een rondleiding van circa een uur.
12:30 De zeilen worden weer gehesen en we zeilen richting het eiland Marken, terwijl aan boord een uitgebreide lunch geserveerd wordt. Later op de middag zullen er ook verschillende borrelhappen geserveerd worden als Hollandse nieuwe, bitterballen, ossenworst en kazen en olijven.
17:00 Heerlijk uitgewaaid zijn we weer terug in de haven van Muiden waar nog een afsluitend drankje kan worden gedaan.

Prijzen dagarrangement met lunch €75,00 per persoon en inclusief bezoek aan Pampus €85,00 per persoon.